Haide in Costinesti, epicentrul distractiei in toiul verii!

Situat foarte aproape de Constanta si usor accesibil cu toate tipurile de mijloace de transport, Costinesti se afla de ani buni in topul preferintelor turistilor care adora sezonul estival. Este vorba despre locul in care grijile se risipesc in valurile marii si toate responsabilitatile se disipa intre ritmurile muzicale ce rasuna de dimineata pana seara. Mai mult, turistii se pot distra aici atat pe mare, cat si de uscat, iar adrenalina ii poate insoti la fiecare pas, daca asta isi doresc!

Care sunt cele mai interesante activitati specifice statiunii Costinesti?

Pe langa faptul ca turistii se pot bucura de razele soarelui pe sezlongurile din Costinesti, dar si de apa marii, care este atat de imbietoare, plimbarile cu barca imprejurul epavei Evanghelia, plimbarile cu skyjet-ul sau traseele pe tiroliana de peste lac sunt alegeri inspirate! Este vorba despre activitati datorita carora oaspetii se pot bucura de zambete si de adrenalina, astfel incat sa uite de toate problemele care ii apasa in mod normal!

Distractia, la ea acasa in cluburi si terase

Dupa ce ziua se bronzeaza si se relaxeaza, seara turistii se pot bucura de ritmurile atragatoare din cluburi si terase. Niciun gen muzical nu lipseste de aici, iar cateva cluburi deja cu traditie isi asteapta musafirii de luni pana la duminica. De exemplu, Discoteca Tineretului a devenit un simbol al acestei statiuni, fiind punctul zero al distractiei din Costinesti!

Cele mai cautate locuri de cazare

De la vile si pensiuni, pana la hoteluri de 3 sau 4 stele, toata lumea are la dispozitie locuri de cazare extrem de ofertante in Statiunea Tineretului. Mai mult, tinerii se pot orienta si catre campingurile in care conditiile sunt optime si in care atmosfera este mereu una prietenoasa!

Toate rezervarile trebuie realizate din timp, pentru ca locurile de cazare din Costinesti se epuizeaza mereu foarte repede! De exemplu, oamenii isi pot face rezervarile atat online, cat si telefonic, in functie de cum le este cel mai usor.

Accesibilitate

Nu in ultimul rand, turistii ar trebui sa ia in calcul si faptul ca in Costinesti pot ajunge atat cu trenul, cat si autocarul sau cu mijloacele de transport personale. Recomandat este sa aiba grija, insa la spatiile in care isi parcheaza autoturismele si sa aleaga doar locuri sigure si de incredere!

Din iunie si pana in septembrie, Costinesti musteste de veselie, distractie si iubire, iar atunci cand temperaturile incep sa scada in toamna, cortina cade peste una dintre cele mai vii statiuni de pe litoralul romanesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *