Locuri fascinante pe care le poți vizita virtual și gratis

Având în vedere condițiile de prevenire a răspândirii COVID 19, turismul trece printr-o situație forate dificilă. Anularea zborurilor, închiderea granițelor, situațiile de carantină și izolare au făcut ca turismul să cadă cel puțin pentru încă un an de acum încolo. În astfel de situații este important să avem răbdare și să respectăm toate deciziile și ordonanțele spre a opri răspândirea COVID 19 și a pune din nou turismul în fruntea alegerilor oamenilor. Știu că sunteți nerăbdători să călătoriți către noi locuri, dar trebuie să avem cu toții răbdare. Putem în schimb să ne delectăm cu vizualizarea online a locurilor în care ne dorim să ajungem.

Mulțumită evoluției tehnologice și masei largi de oameni care o folosesc în fiecare zi, oamenii de știință împreună cu fotografii și ceilalți profesioniști din domeniu au adus mult mai aproape muzeele și galeriile de artă de utilizatori. Muzeele și galeriile de artă pot fi vizitate online prin intermediul tehnologiilor 360. Mai jos aveți o listă cu 10 muzee și galerii de artă ce merită vizitate de acasă, cel puțin în perioada pandemiei.  

Grădinile zoologice reprezintă o atracție turistică foarte importantă pentru care oamenii ajung să parcurgă sute sau mii de kilometri pentru a le vedea în realitate. În pofida faptului că la momentul de față nu avem posibilitatea de a le vedea în realitate, ne putem delecta cu două grădini zoologice foarte frumoase direct din canapeaua de acasă.

19. Gradina zoologica din Edinburgh – Live cams
20. Gradina zoologica din Praga – Live cams

 Cu toții simțim nevoia să ajungem la un concert, fie el cât de scurt. Opera Metropolitană din New York transmite live în fiecare zi un show gratuit.

De asemenea, cel mai important aspect în turism este reprezentat de destinațiile în care ne dorim să ajungem. Internetul este uriaș și mulțumită lui avem posibilitatea ca prin intermediul telefonului sau a laptop-ului să putem vizualiza chiar și în stare de pandemie unele dintre cele mai frumoase locuri de pe planetă.

11. The White House – Washington, USA – Tur virtual
12. Incredible India – Tur virtual 
13. Mausoleul Shi Huang cu a sa celebra Armata de Teracota – Tur virtual
14. Ierusalim – Tur virtual
15. New York City – Tur virtual
16. Machu Picchu, Peru – Tur virtual
17. China – Tur virtual

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *